Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Zyra Vendore e Punësimit Puke
titleName

Zyra Vendore e Punësimit Puke

• Emër Institucioni :
Zyra Vendore e Punesimit Puke

• Përgjegjës :
Astrit KUÇI

• Numër Stafi :
– 4 punonjes.

• Shërbimet që ofrohen :
– Sherbime punesimi per punekerkuesit e papune.
– Informim mbi ofertat e punes.
– Keshillime individuale dhe ne grup.
– Ndermjetesim per pune dhe formim profesional.
– Sherbim ndaj punedhenesve dhe informim.

Adresa :
– Ish Komiteti i Partise ,kati i 3-te Puke
• Orari :
– 08-00 -16-30.
• Numër Kontakti/Email :
– zyraepunesimipuke@hotmail.com
– 0682036355

Address

Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-