Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Zyra e Regjistrimit te Pasurisë Puke
titleName

Zyra e Regjistrimit te Pasurisë Puke

• Emër Institucioni :
Zyra e Regjistrimit te Pasurise Puke .

• Përgjegjës :
– Ermal Gjoni

• Numër Stafi :
– 3 punonjes.

• Shërbimet që ofrohen :
Regjistrim Pasurie te paluajtshme .
– Sherbime te hartografise dhe informim .
– Sherbime administrative te ndryshme .

Adresa :
– Qyteti Puke ,Prefektura , Kati II .
• Orari :
– Hene –Premte 08-00 -16-00.
• Numër Kontakti/Email :
– 0685328640
– ismetneziri@yahoo.com

Address

Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-