Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Zyra Arsimore Puke
titleName

Zyra Arsimore Puke

• Emër Institucioni :
– Zyra Arsimore Puke

• Përgjegjës :
Nikolin PRENGA
• Numër Stafi :
– 307 punonjes.

• Shërbimet që ofrohen :
– Sherbim arsimor (shkolla 9-vjecare dhe te Mesme te Pergjithshme)
– Administrim pedagogjik.
– Aktivitete sociale kulturore ,
– Sherbim psikologjik –edukativ.
• Adresa :
– Puke .
• Orari :
– 08-00 -16-00
• Numër Kontakti/Email :
– 0686278032
– F.brahaj@yahoo.com

Address

Address:

puke

GPS:

42.0469772, 19.8960968

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-