Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
World Vision ( Shkoder)
titleName

World Vision ( Shkoder)

• Emër Institucioni :-World Vision ( Shkoder)

• Përgjegjës :Valbona Doci

• NumërStafi :7

• Shërbimet që ofrohen :-Rritje kapacitetit ,trajnime,adresim rasti dhe support inciativash në zonat ku operojmë.

• Adresa :Njesia administrative Rrethin edhe 4 lagje të qytetit( Lirije, Rusi, Guerrile, Mark Lula)
Si edhe Oblika (Njesia administrative Ana e Malit).

 

Address

Address:

rrethina shkoder

GPS:

42.064807, 19.5107955

Telephone:
KONTAKTO

Opening Hours

Monday

8am - 4:30pm

Tuesday

8am - 4:30pm

Wednesday

8am - 4:30pm

Thursday

8am - 4:30pm

Friday

8am - 4:30pm

Saturday

8am - 4:30pm

Sunday

-