Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Qëndra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar
titleName

Qëndra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar

Loading…

• Emër Institucioni :Qëndra Këshillimore për Njerëzit me Aftësi të Kufizuar.

• Përgjegjës :Antonjeta Pero

• Numër Stafi :Drejtori, Bordi, Terapistet 55

• Shërbimet që ofrohen :Trajnime për të drejtat e njeriut dhe aftësinë e kufizuar.
• Kampet e riaftësimit per invalidët.
• Trajnime në shkollat e mesme e 9-vjeçare, për të drejtat, dhunën me bazëgjinore, antitrafikimin, ekstremizmin e dhunshëm.

• Adresa :Bulevardi “Zog I”, Pallati 33, Shkodër, Shqipëri

• Orari : Çdo ditë 8 deri 18
• Numër Kontakti/Email : Tel: 0682259025 E-mail:antonjetapero@gmail.com www.qknjak.org

Address

Address:

bulevardi zogu 1 shkoder

GPS:

42.06055194323699, 19.504662068443167

Telephone:
KONTAKTO