Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Qendra Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike *(QKSHP)
titleName

Qendra Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike *(QKSHP)

• Emër Institucioni : Qendra Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike *(QKSHP)

• Përgjegjës : Altin Nika (Drejtor Ekzekutiv)

• Numër Stafi : 8

• Shërbimet që ofrohen :

• QENDRA E KESHILLIMIT DHE SHERBIMEVE PSIKOLOGJIKE (SHKODER)
• QKSHP eshte nje qender e ofrimit te keshillimit psikologjik dhe sherbimeve psikologjike. Ofron keshillim individual dhe keshillim grupi.

Kjo qender funksionon ne baze te frekuentimeve direkte te klienteve, nepermjet bashkepunimeve dhe referimeve nga institucione dhe organizata te ndryshme.

Problemet qe trajtojme:
• – Probleme te ndryshme emocionale-psikologjike
• – Tranzicione te ndryshme gjate jetes
• – Stresi dhe ankthi
• – Depresioni
• – Marredheniet
• – Raste te dhimbjeve dhe humbjeve
• – Alkooli dhe varesite kimike
• – Vete-vleresimi
• – Zgjidhje e konflikteve

Sherbimet qe ofrojme:
• – Keshillim individual
• – Keshillim grupi
• – Terapi familjare dhe ne cift
• – Teste vokacionale dhe psikologjike
• – Kerkime dhe sherbime referimi
• – Konsulence-supervizim

Trajnime:
• – Grupet e vetendihmes, roli i lehtesuesit
• – Marredhenie e shendetshme Prind-Femije
• – Ceshtje qe lidhen me barazine gjinore (Gender)
• – Te nxenit nepermjet interaktivitetit (punonjes te shkollave)
• – Loja si instrument i te nxenit
• – Dhuna familjare: shkaqet dhe pasojat psiko-sociale
• – Adoleshenca, problematikat e saj
• – Instrumentat edukative te nevojshem gjate nje kampi veror
• – Trajnim mbi supervizimin e nje ekipi pune
• – Trajnime te tjera me pikepamje psiko-sociale sipas nevojave dhe kerkesave tuaja

Burime njerzore:
• – Psikolog
• – Punonjes Social
• – Trajnues
• – Keshillues te jashtem per organizata apo institucione
• – Animator

Numër Kontakti/Email :
• Adresa : Cel: +355 67 30 17 299
• L: Vasil Shanto. Dugajte e Reja- Ish godina e shkolles “Zani Shkodres”
• email: qksh.psikologjike@gmail.com
• web: http://www.qkshpsikologjike.org

• Orari : 08.30- 18.30

Address

Address:

Shkoder

GPS:

42.070138726613, 19.517489522696

Telephone:
KONTAKTO