Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
QENDRA E ZHVILLIMIT 0 – 25 vjeç për persona me PAK
titleName

QENDRA E ZHVILLIMIT 0 – 25 vjeç për persona me PAK

• Emër Institucioni : QENDRA E ZHVILLIMIT 0 – 25 vjeç për persona me PAK

• Përgjegjës : ( Drejtor : Fatmir Vojvoda)

• Numër Stafi : 38

• Shërbimet që ofrohen :
– Shërbim rezidencial për fëmijë dhe persona me PAK 0-25 vjeç

• Adresa : Lagjja “Skenderbeg”
Rruga : “Ali Spahija”,

• Orari : 24 00 – 24 00
Numër Kontakti/Email : Nr. Tel: 0682091919
• , adresë email : gjecajrita@yahoo.com

Address

Address:

SHKODER

GPS:

42.070421059859044, 19.52572524547577

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-