Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Prokuroria Shkoder
titleName

Prokuroria Shkoder

• Emër Institucioni : Prokuroria

• Struktura Organizative : –

• Shërbimet që ofrohen : Zhvillimi I hetimeve dhe ndjekja penale,përfaqesimi në emër të shtetit I akuzës në gjyq,mbrojtja e interesave publike,t’u vije në ndihmë organeve të drejtësisë dhe të garantojë zbatimin e ligjit.

• Përfituesit : –

• Adresa : Rruga Et’hem Osmani afër sheshit ‘Kryepazar’ pas ‘Kompleksit Uraj’ Shkodër
• Orari : –
• Numër Kontakti : 022242102

Address

Address:

ura bunes

GPS:

42.05604825548908, 19.499469030073215

Telephone:
Email:

-

Web:

-