Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Pukë
titleName

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Pukë

• Emër Institucioni :
Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Pukë
• Përgjegjës :
Ndue Nikolli
• Numër Stafi :
– 34 punonjës
• Shërbimet që ofrohen :
– Shërbime dhe Informim mbi klientin.
– Shërbime të ndryshme teknike
– Arketim të ardhurash
– Investime në rrjetin e shpërndarjes së energjisë.
Adresa :
– Qyteti Pukë ,Rruga Tregut.

Address

Address:

Puke Albania

GPS:

42.047246694585, 19.896350836141

Telephone:
Email:

-

Web:

-

Opening Hours

Monday

08:00 -16:30

Tuesday

08:00 -16:30

Wednesday

08:00 -16:30

Thursday

08:00 -16:30

Friday

08:00 -16:30

Saturday

08:00 – 12:00

Sunday

-