Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
MEDIA NORD ( TV1 CHANNEL)
titleName

MEDIA NORD ( TV1 CHANNEL)

• Emër Institucioni : MEDIA NORD ( TV1 CHANNEL)

• Përgjegjës : EDMOND NDOU

• Numër Stafi : 20

• Shërbimet që ofrohen : LAJME, REKLAMA,NJOFTIME SI DHE SHERBIME TE NDRYSHME MEDIATIKE.

• Adresa : LAGJA ” QEMAL STAFA” GODINA 4-KATESHE, PRANË BASHKISË

• Orari : 24 ORE NE SHËRBIM
• Numër Kontakti/: 0684160626

• Email : edmondndou@hotmail.com

Address

Address:

TV1 SHKODER

GPS:

42.064345, 19.510333

Telephone:

-

Email:

-