Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Kryqi i Kuq Shqiptar Dega Shkodër
titleName

Kryqi i Kuq Shqiptar Dega Shkodër

Loading…

• Emër Institucioni : Kryqi i Kuq Shqiptar Dega Shkodër

• Përgjegjës : Shpëtim Boriçi

• Numër Stafi : 2 Kohë të plotë/ 6 Kohë të pjesëshme/ rreth 100 vullnetarë (pa pagesë)

• Shërbimet që ofrohen : Kurse të Ndihmës së Parë (me/pa pagesë në varësi tw shërbimit që kërkohet)
Kurse rrobaqepsie pa pagesë (Gjatë gjithë vitit)
Mbështetje humanitare ushqimore dhe joushqimore (për familjet në nevojë,etj)
Qendër ditore për moshën e tretë
Kërkim për rigjetjen e kontakteve familjare (njerëz që kanë humbur kontaktet me të
afërmit)
Ndërhyrje humanitare dhe avokati në rastet e katastrofave natyrore dhe konfikteve
luftarake.
Trajnime/Informacione të ndryshme për kujdesin ndaj shëndetit (dhurimi i gjakut,higjiena
personale dhe komunitare, HIV-AIDS, kujdesi prenatal dhe neonatal, ushqyerja, për
drogën, duhanin dhe alkoolin, etj).

• Adresa : Blv: Mehmet Pashë Plaku, L: Alqi Kondi, P:1511, Sh: I, H: 1
Blv: Zogu i Parë, Rr: Mbreti Gent
L: Mark Lula, (ish magazinat e repartit të peshqirëve)

Address

Address:

kryqi kuq Mehmet Pashë Plaku shkoder

GPS:

42.05912793939, 19.507037286988

Telephone:
KONTAKTO

Opening Hours

Monday

8:30am - 16:30pm

Tuesday

8:30am - 16:30pm

Wednesday

8:30am - 16:30pm

Thursday

8:30am - 16:30pm

Friday

8:30am - 16:30pm

Saturday

-

Sunday

-