Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Fondi i Kujdesit Detyrueshëm Shëndetësor
titleName

Fondi i Kujdesit Detyrueshëm Shëndetësor

• Emër Institucioni :
– Fondi i Kujdesit Detyrueshëm Shendetesor

• Përgjegjës :
– Pajtim Zeqiri

• Numër Stafi :
– 4 punonjes.

• Shërbimet që ofrohen :
– Monitorim i Qendrave Shendetesore .
– Adresim politikave shendetesore tek Qendrat Shendetesore .
– Sherbime administrative dhe informim i popullates .

Adresa :
– Qyteti Puke ,
• Orari :
– Hene –Premte 08-00 -16-30.
• Numër Kontakti/Email :
– 0686402305
– pajtimzeqiri@yahoo.com

Address

Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-