Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Drejtoria Rajonale Shkoder e Fondit te Sigurimit te Detyrueshem te Kujdesit Shendetesor
titleName

Drejtoria Rajonale Shkoder e Fondit te Sigurimit te Detyrueshem te Kujdesit Shendetesor

Emri i institucionit: Drejtoria Rajonale Shkodër e Fondit te Sigurimit te Detyrueshem te Kujdesit Shendetesor

Pergjegjesi: Mirsada Muja ne pozicionin e Zv/Drejtores

Staf: 30

Sherbimet:

1. Hapja e kartave te shëndetit
2. Sigurimi Shendetesor vullnetar

Adresa: Poliklinika kati III dhe L.D.Borici pranë sheshit “Perash”

VENDNDODHJA

 

Address

Address:

Poliklinika Shkoder

GPS:

42.06654, 19.5112803

Telephone:

-

Web:

-

KONTAKTO

Opening Hours

Monday

08:00 -16:00

Tuesday

08:00 -16:00

Wednesday

08:00 -16:00

Thursday

08:00 -16:00

Friday

08:00 -16:00

Saturday

-

Sunday

-