Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
DREJTORIA RAJONALE SHËRBIMIT SOCIAL SHTETËROR SHKODËR
titleName

DREJTORIA RAJONALE SHËRBIMIT SOCIAL SHTETËROR SHKODËR

• Emër Institucioni : DREJTORIA RAJONALE SHËRBIMIT SOCIAL SHTETËROR SHKODËR

• Përgjegjës : ( Drejtore : Valbona Tula)

• Numër Stafi : 9

• Shërbimet që ofrohen :
– Përfshirja e shtresave në nevojë në programet e Mbrojtjes Sociale :
– Për përfitimin sipas kritereve në pagesëne e Ndihmës Ekonomike dhe në pagesën e Paafësisë.
– Shqyrtimi I dokumentacionit të qytetarëve që kërkojnë shërbime në IPSH dhe kalimi I praktikave në SHSSH Tiranë.
– Referimi I personave në nevojë në shërbime alternative: fëmijë të pashoqëruar, viktima trafikimi.
– Mbledhja dhe përpunimi I të dhënave të shërbimeve shoqërore publike dhe jo publike.
– Vlerësimi I nevojave në nivel Qarku.

• Adresa :
Lagjja: “Qemal Stafa”, Rruga Bulevardi “Zogu I Parë”.

• Orari : 8 00 – 4 30
• Numër Kontakti/Email : Nr. Tel: 022400033 , adresë email : shssh.shkoder@yahoo.com

Kontaktet me IPSH (Institucionet e Perkujdesit Shendetesor)
1.Shtepia e Femijes Shkollore Gezim Mahmudaj 0696385367
2.Shtepia e Foshnjes Angjela Radovani 0692483855
3.Shtepia e te Moshuarve Edmond Emini 0672011888
4.Qendra e Zhvillimit Fatmir Vojvoda 0682091919

Address

Address:

Shkdoer

GPS:

42.06229727119745, 19.505662322044373

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-