Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë
titleName

Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë

• Emër Institucioni :
Drejtoria e Sherbimit Spitalor Pukë
• Përgjegjës :
Enver SULEJMANI
• Numër Stafi :
– 119 punonjës.
• Shërbimet që ofrohen :
– Informim dhe orientim mbi shërbimet mjekesore.
– Shërbim të Urgjences Spitalore
– Shërbim mjekesor për pacientet të ndara sipas pavioneve perkatese.
– Shërbime të rekreacionit dhe Qender Fizioterapie.
Adresa :
– Qyteti Pukë ,Afër Turizmit Pukë.
• Orari : 24 oresh personeli mjekesor.

Address

Address:

Puke Albania

GPS:

42.0469772, 19.89609680000001

Telephone:
Web:

-

KONTAKTO

Opening Hours

Monday

08:00 -16:00

Tuesday

08:00 -16:00

Wednesday

08:00 -16:00

Thursday

08:00 -16:00

Friday

08:00 -16:00

Saturday

-

Sunday

-