Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK – PUKE
titleName

DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK – PUKE

• Emër Institucioni :
Drejtoria e Shendetit Publik Puke

• Përgjegjës :
Gjelosh KASA

• Numër Stafi :
– 41 punonjes.

• Shërbimet që ofrohen :
– Sherbime te kujdesit mbi shendetin publik ne nivel rrethi.
– Informim dhe promocion mbi shendetin nepermjet sektorit social perkates.
– Sherbim ,infermieror.

Adresa :
– Qyteti Pukë, Afer Turizmit Puke .
• Orari :
– 08-00 -16-30 .
• Numër Kontakti/Email :
– elizabeta.deda@yahoo.com
– 0682543304

Address

Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-