Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Dega e Thesarit Pukë
titleName

Dega e Thesarit Pukë

• Emër Institucioni :
Dega e Thesarit Pukë.
• Përgjegjës :
Pellumbesha Vila
• Numër Stafi :
– 2 punonjës
• Shërbimet që ofrohen :
– Shërbime financiare
– Rakordim dhe Informim mbi buxhetet përkatese për institucionet publike.
Adresa :
– Qyteti Pukë ,Sheshi Terbuni.

• Numër Kontakti:
– 0682628617

Address

Address:

-

Telephone:
Web:

-

KONTAKTO

Opening Hours

Monday

08:00 -16:30

Tuesday

08:00 -16:30

Wednesday

08:00 -16:30

Thursday

08:00 -16:30

Friday

08:00 -16:30

Saturday

08:00 -16:30

Sunday

-