Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Bashkia Pukë
titleName

Bashkia Pukë

• Emër Institucioni :
– Bashkia Pukë
• Përgjegjës :
Gjon GJONAJ
• Numër Stafi :
– 267 punonjës.
• Shërbimet që ofrohen :
– Shërbime administrative të ndryshme .
– Shërbime të ndihmës ekonomike dhe personave me aftësi të kufizuar .
– Mbledhje dhe shërbime të tatim taksave .
– Kujdesim Social (sherbim për të moshuarit, qender ditore ,qender komunitare)
– Shërbime edukative ,kopesht ,çerdhe etj.
– Investime publike .
– Informim shërbime për turizmin
• Adresa :
– Qender ,Sheshi Terbuni Pukë.

 

VENDNDODHJA

Address

Address:

bashkia puke

GPS:

42.0439864, 19.899711

Telephone:

Opening Hours

Monday

08-00 -16-00

Tuesday

08-00 -16-00

Wednesday

08-00 -16-00

Thursday

08-00 -16-00

Friday

08-00 -16-00

Saturday

-

Sunday

-