Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Bashkia Fushë -Arrëz
titleName

Bashkia Fushë -Arrëz

• Emër Institucioni :
Bashkia Fushë -Arrëz

• Përgjegjës :
Fran TUCI

• Numër Stafi :
– 205 punonjes.

• Shërbimet që ofrohen :

– Sherbime administrative te ndryshme .
– Sherbim te ndihmes ekonomike dhe personave me aftesi te kufizuar .
– Mbledhje dhe sherbime te tatim – taksave .
– Sherbim Social ,e perqendruar kjo ne sektorin e ndihmës ekonomike pranë Bashkisë.
– Shërbime edukative , kopesht ,çerdhe etj.
– Ivestime dhe projekte publike .

Adresa :
– Qëndër Fushë -Arrëz

VENDNDODHJA

Address

Address:

BASHKIA FUSHE ARREZ

GPS:

42.070184, 20.034503

Telephone:
KONTAKTO

Opening Hours

Monday

08-00 - 16-00

Tuesday

08-00 - 16-00

Wednesday

08-00 - 16-00

Thursday

08-00 - 16-00

Friday

08-00 - 16-00

Saturday

-

Sunday

-