Radius: Off
Radius: km
Set radius for geolocation
Agjencia e Sigurimeve Shoqërore Pukë
titleName

Agjencia e Sigurimeve Shoqërore Pukë

 • Emër Institucioni : Agjensia e Sigurimeve Shoqërore Pukë
 • Përgjegjës :
  Franka Toplana
 • Numër Stafi :
  – 10 punonjës
 • Shërbimet që ofrohen :
  – Aktivitete Sigurimesh .
  – Sigurim Social .
  – Informim dhe orientim për statusin e pensionit pak etj.

Adresa :
– Qyteti Pukë ,Ish Komiteti i Partisë Kati I

Address

Address:

Puke Albania

GPS:

42.046819399142, 19.894507527351

Telephone:
Web:

-

KONTAKTO